Wednesday, October 27, 2010



syang baby!! hehee

ePiE BuRpDaYy dEaR!!!
Onion Icons

hehee bpe umur bie skunk? bie da tua!! huhuu pejam celik pjam celik da 21 tahun da bie kn? cm xsangke je rase cm bru smlm knal ngan bie tyme bie umor 15 tahun...pape pon seronok sgt dpt grow up same2 ngan ayng for 6 years and still counting heeehe [hope so..] pape pon baby doakn yg terbaeekk tok bie ye? semoga pjg umo sehat slalo kuat smngt n berjaye nnty!...kite doakn jugak pe je wish bie tahun ney menjady k? hehee t bie blik baby bg present! hehee i lurfve u co muchiee syng! muaaxx!! muaaaxx!!
Onion IconOnion Icons



hehee with love dari your baby! xoxo


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥




♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






potpetpotpet miera aznin
messyfreak


terkini!

hey ya!!!!!!!


lame banget da xjmpeee!!!
cm2 cerita da simpan now nk hebahkn hahaaaa dgr yeee??
Onion Icons


mulekan kisah!


KISAH 1..


raye rituh maksu aku telah selamat melahirkn anak beliau yg ke - 7..huhu big big big family! full with boyss sajee ank sulong dye je girl...lame gak la kteorng nk melawat tpy xdpt2 cz bz cm2 komitmen aicehceh!...heheee AKHIRNYAA! dpt gak jmpe baby boy yg comel tuh hehee..neyh dye!


hehee comel kn? kn?
Onion Icons
rase nk tyom2 je pP dye tuh!!
Onion Icon
name dye SHAHIRAN klu xslap aku la hehee dye je yg plik sgt name nye t'belit2 lidah aku mase mule2 sebut...t'geliat taw! pape pon dye cutee sgt2!...xsbar nk ade baby sndrie 1 hari nanty :))



KISAH 2..


hehe klu maksu aku dpt new baby boy mak aku lak dpt cucu baru!! eyh! jgn wat andaian melulu taw jah! aku bru je ckp aku xsabr nk ade baby sndrie 1 hari nnty bknnye pie segera mendaptknnye huhu..aku mksdkn mak aku dpt cucu bru cz kucing aku lolly da beranak! weeeeeeEeee!!~ ank dye ade 4 ekor! klu dlu de 3 ekor tpy sume da lesap! sekor maty xdpt diselamatkn ag 2 ekor elunk! waaaaa spe curik kucen aku ney?? lempangg kunK!
Onion IconsOnion IconOnion Emoticon
sngt sedey taw!...tpy xpe sebbaek dpt ganty ehehe skali 4 kuar! weeeeeeEE!~...tiut sgt2 very small! mak dye syngg sgt2 asyik manje kn je bg susu tdow pon nk plok2! nyampah jeles taw!..ney gmbr dorunk...


nmpk x? hehee tiut kn? kn? huhu ade 4 ekor...

yg putih - edward [jantan]
yg oren - jasper [jantan]
yg tiger - bella [betina]
yg putih+itam - CJay [betina]

name sume mak aku bg neyh muzty mama da t'pengaruh ngan cte twilight neyh smpai ank kucen pon bg name character cte tuh hikhik...synggg sgt2 kt dorunk! currently dorunk nga tdow mmg itu je pon keje dorunk tdow n mnyusu 24 jam cmno x buncet! hehee :))


KISAH 3...


huhu now msoklah kisah yg penghabesan!
cte neyh nk cte sal aku lak! nk juge interframe...kasilah chan...
Onion Icons
huhuu...aku lately korunk pon taw kn? cm2 drama jdik smpai aku rase da xlarat da nk face sume tuh sbbaek la ade family , bie mucuk syng , and my babes! klu x mmg aku rase da terjun bangunan da cz tensyen sgt2...but then aku pon rase cm nk smngt sket sume neyh aku kne tempuh nk x nk neyh life yg aku plih so aku kne face sumenye kn? kn? klu x hancurla future aku...ruinla plan2 aku..xmao! xmao!
Onion Emoticon Set
aku kne kuat so aku pon decide aku nk tukar image sket! kasi power up blik! huhuu boley ka? boley kn? kn? spe ckp xboley meyh aku lempang sket! sket je xbyk! huhuu neyh dye!


haaa...amcm? okie x? hehee
MSN Onion Icons
jgnla puji lebey2 nnty jah kembang hikhik
Onion Emoticons
ape2 pon hope sgt2 dgn image bru ney dan smngt bru sumenye akn b'jln dgn lancar amin.....doakn saye ye? ;))




kla tuh je update terbaru jah nnty pape jah kabo ag ye? hehee :)) bubyee!
Onion Emoticons







potpetpotpet miera aznin
messyfreak

huh!



you..


hahaaa...ko kn...
hurm ntahla...
dulu bler ko ade geng ko tgglkn aku sorng2
aku ssh ke sng ke xnah nk amek peduli
ko pk kesenangan ko je xnah nk pk sal orng len
ko ngan geng ko same je..ko wt aku smpai pk 'de jugak orng
cm korunk neyh dalam dunie moden cmney'...very KUNO!
kdg2 aku meluat! menyampah! xlalu! nk tgok muke ko ngan geng2 ko!
bajet ko je ketua segala benda kn? kn? HEBAT sgt!...
then bler ko sorng sume geng ko xde bru ko nk sedar kehadiran aku?
PLEASEEE la weyh! ko engt aku kesah? ko pie wt hal ko sndrie
skunk pe yg ko wt kat aku ko da rase! 'what goes around comes back around'
thats what we called KARMA bitch!...then since that day yg ko tggl sorng2 tuh
brula skunk ko nk wt baek ngan aku HAHAHAHAHAAAA do i look like i care??
skunk neyh ko wtla ape ko nk wt aku da malaz nk amek port sal ko
buang mase byk ag menda aku nk wat dr lyn ko..from now on aku n aku nye shabat
da decide aku xnk lagi involve ngan korunk! bowsan! perangai cm hampeh!...
so wait n see je la ye ape akn jdy nnty....SAYONARAAA!




potpetpotpet miera aznin
messyfreak

Friday, October 22, 2010

update...




friendship.....


Two friends were walking through the desert. In a specific point of the journey, they had an argument, and one friend slapped the other one in the face.

The one, who got slapped, was hurt, but without anything to say, he wrote in the sand: "TODAY, MY BEST FRIEND SLAPPED ME IN THE FACE".

They kept on walking, until they found an oasis, where they decided to take a bath. The one who got slapped and hurt started drowning, and the other friend saved him. When he recovered from the fright, he wrote on a stone: "TODAY MY BEST FRIEND SAVED MY LIFE".

The friend who saved and slapped his best friend, asked him, "Why, after I hurt you, you wrote in the sand, and now you write on a stone?"

The other friend, smiling, replied: "When a friend hurts us, we should write it down in the sand, where the winds of forgiveness get in charge of erasing it away, and when something great happens, we should engrave it in the stone of the memory of the heart, where no wind can erase it"

Learn to write in the sand to appreciated more with what you have...



*******************************************



hehee...
this storie reminds me about my beloved babes! there are the only bestfriends that i have...they so precious to me..they help me when im in trouble they laugh with me when im happy they never leave me when i need them..this is what we called a true friend...

if you got a friend who call u and text u when their in trouble but left you when there is ur turn LEAVE them they not your true friend...
if you got a friend who always want u to spend them with luxury but them never do the same for u LEAVE them they just used u for their own good...
if you got a friend who always saying bad words about u in front of u KEEP them cause they just being honest and maybe joking to make you smile but if got a friend who always say bad things about u behind ur back LEAVE them they were jealous of u...
if you got a friend who never cares how much money u borrow from them or when r u gonna pay them back KEEP them they r ur true friend cause they trust u but dont take it for granted! :))
if your friend are ur true friend they never leave u no mtter what happen either u happy or sad..either u rich or poor..be friend with those who willing to be ur friend dont find a friend that cannot accept u 4 who u r...

to my babes thankz 4 being such a wonderful friend to me! BFF!! ♥♥



♥♥♥♥ lurfves u guys!..FRIENDSHIPS NEVER ENDS!! ♥♥♥♥ :))








potpetpotpet miera aznin
messyfreak

Monday, October 18, 2010

kuat!

as usual...


same storie...


malaz nk taip byk2 kali..
stalker jah pon sure bowsan da bcer cte dramaqueen jah ney hoho
MSN Onion Emoticon


so


kite bg kesimpulan je...
MSN Onion Emoticons


tijah!
kuatkn semngat anda..
hehee cz lyfe neyh mmg ssh xde lyfe yg senang xcaye pie interview sume orng spe yg ckp dye nye lyfe perfect mmg xde msalah dr baby ag sure dye pkai seluar terbalik , butang baju 2 butang je , rambut kerinting n pjg sbb da tak siuman...so ape yg kte kne wt? kite kne kuatkn smngt anggap je pe yg kite harungi ney kite harungi demi kebaikan kite di mase akan dtg...tawakal jgn lupa Allah xboley di lupekn...ko xnk dok syurga ke ha?? so kuatkn iman engt tuhan yg satu...

jadi saye akan pergi sekarang tok siapkn assignment saye ahahaaa...
tata :))
Onion Icon



potpetpotpet miera aznin
messyfreak

Friday, October 15, 2010

birthday...



HAPPY BIRTHDAY TO ME!!
Onion Icons

hehee sude 19 tahun umur ku...skjap je rase cm bru smlm lahir oppss! hahaa...pape pon aku doa byk2 semoga tahun ney segala urusan ku di dunia ini b'jln lancar hendaknya...semoga umurku pjg untuk m'balaz jase ibu bapaku , untuk b'kahwin , untuk berjaye di mase hadapan dan untuk taat pada yg kuasa...insya-Allah...kuatkn smngt miera hehee :))

*maaf wajahku tidak dpt ditonjolkan dlm post kali ini huhuhu :))*





potpetpotpet miera aznin
messyfreak

Thursday, October 14, 2010

man.....


Subject: lelaki ego
Dia terlalu sayangkan aku. Itu yang aku sangat pasti. Atas sebab itu aku rasa terlalu selesa kerana aku yakin dia tak kan meninggalkan aku. Dia sanggup mengetepikan kepentingan diri sebab nak menjaga hati aku. Sering aku biarkan dia memujuk dirinya sendiri bila dia merajuk. Buat apa aku nak pening-pening pujuk dia kalau dia sendiri akan kembali padaku dan meminta maaf atas keterlanjuran sikapnya sendiri. Sebarang perselisihan, dia yang akan mengalah dan dia akan menyalahkan dirinya sendiri walaupun jelas memang salahku.
Dia wanita yang rela berkorban apa sahaja kecuali satu, dia tak mahu dirinya disentuh sebelum kami memiliki ikatan yang sah . Dan atas sebab yang satu itu aku rasa dia perempuan yang membosankan. Nak pimpin tangan pun tak boleh. Apatah lagi nak peluk. Ada pun bergesel bahu itu pun sebab aku yang sengaja. Sampai satu tahap aku rasa dia sangat membosankan. Aku cemburu tengok kawan-kawan aku boleh pegang tangan awek diorang. Tapi aku? Bila aku cakap macam tu, dia cuma senyum dan cakap pada aku, “Belum tentu perempuan yang sentuh boyfriend dia tu sayang boyfriend dia lebih dari saya sayang awak… Belum tentu perempuan tu ada masa susah senang boyfriend dia macam saya ada untuk awak…
Yang nyata, aku langsung tak setuju jawapan dia tu. Aku tengok pasangan lain bahagia, sudah tentu girlfriend kawan-kawan aku sayangkan mereka sebab girlfriend masing-masing membelai kawan-kawan aku dengan penuh kasih sayang. Tapi aku? Jangan harap. Balik-balik jawapan yang sama. Tunggu lepas kahwin. Aku bosan tahu tak! Sampai satu masa aku dah tak tahan lagi. Aku minta kami berpisah. Aku nampak air matanya berlinang tapi sikit pun aku tak rasa kasihan.
“Mungkin kita tak ada jodoh. Awak lelaki yang baik. Awak berhak dapat perempuan yang lebih baik. Saya nak awak janji dengan saya satu benda, untuk kali terakhir. Satu hari nanti bila awak jatuh cinta dan awak betul-betul sayangkan dia, hargai perempuan tu. Mudah-mudahan perempuan tu akan sayang awak, terima awak seadanya, hormati awak sebagai lelaki dan yang paling penting bahagiakan awak. Saya akan bahagia tengok awak bahagia,” tu kata-kata terakhir dia untuk aku. Dia senyum walaupun air mata berlinang.
Argh! Tak habis-habis nak tunjuk mulia. Bosanlah dengan perempuan macam ni. Malas aku menghadap dia lama-lama. Cepat-cepat aku nak blah dari situ. Tiba-tiba ada bunyi hon dan sedar-sedar aku sudah tersungkur di seberang jalan. Satu dentuman yang kuat bergema dan aku lihat dia terbaring di hadapan sebuah kereta. Dia selamatkan aku! Lelaki yang dah menyakitinya! Darah membuak-buak keluar dari kepalanya. Ambulans datang dan membawa aku dan dia pergi.
Di hospital keadaan kelam kabut. Dia perlu dibedah segera kerana kecederaan teruk di kepala. Ramai kawan-kawan dan keluarganya turut ada sama. Aku tengok seorang wanita yang hampir sebaya ibuku menangis. Mungkin ibu dia. Mengalirnya air mata seorang ibu kerana aku. Rasa bersalah menimpa aku. Aku dah sakiti dia tapi dia rela berkorban nyawa untuk aku. Aku berdoa semoga dia selamat. Semoga aku sempat meminta maaf. Semoga masih ada ruang dalam hati dia untuk aku. Dia sangat baik. Aku tak mahu kehilangan dia. Dia ikhlas sayangkan aku.
Selepas beberapa jam pembedahan selesai. Dia berada di dalam ICU. Dia koma, tapi doktor kata dia masih mampu mendengar. Tiba-tiba seorang kawannya menghampiri aku. Kawannya menghulurkan sesuatu. “Aku rasa benda ni dia nak bagi pada kau,” hanya itu yang gadis itu ucapkan pada aku. Kawannya terus berlalu selepas itu. Pandangan kawannya pada aku penuh benci. Tahukan kawan dia tentang kejadian sebenar? Yang nyata aku tak pernah mahu berbaik dengan kawan-kawan dia. Pernah juga dia bersuara tentang hal itu tapi aku sekadar buat tak tahu.
Pulang sahaja aku buka bungkusan itu. Pasti hadiah untuk hari lahirku. Hari lahirku dua minggu lagi. Balutan kertas itu kubuka dan di dalamnya ada botol kaca berbentuk hati. Di dalam botol itu penuh dengan origami berbentuk bintang. Ada kad kecil berwarna biru kegemaranku. Aku sebak membaca bait-bait dalam kad itu.
“Dalam origami bintang ni ada kata-kata saya untuk awak. Awak buka setiap hari SATU sahaja. Mungkin saya tak dapat nak hubungi awak setiap hari sebab kesibukan kerja. Tapi, bila awak baca setiap hari, anggaplah setiap hari saya berhubung dengan awak. Saya nak awak tahu setiap masa awak ada dalam hati saya. Happy Birthday sayang…”
Aku buka botol kaca berbentuk hati itu dan kuambil satu bintang. Kubuka origami itu dan di dalamnya tertulis, “Love is like a poisonous mushroom. You don’t know if it is the real thing until it is too late..” Aku tersenyum sendiri. Aku buka lagi bintang yang seterusnya. Walaupun dia meletakkan syarat satu hari cuma satu. Di dalam semua origami itu penuh kata-kata semangatnya untuk aku dan suara cintanya yang ikhlas. Demi Allah, sepanjang aku bergelar lelaki dewasa, inilah pertama kali aku menangis semahunya. Air mata aku tak berhenti mengalir sepanjang membaca kata-kata dalam origami itu sehingga habis semuanya kubaca. Aku telah menyakiti seorang wanita yang luhur.
Aku melawatnya di hospital. Walaupun mukanya penuh calar, bibirnya pucat dan kepalanya berbalut, dia tetap cantik di mata aku. Dia bukanlah wanita yang memerlukan make up tebal kerana dia memiliki kecantikan asli. Atas sebab itu aku menghalangnya terlalu rapat dengan mana-mana lelaki kerana gusar jika ada yang tertarik. Dia sekadar menurut. Demi menjaga hati aku. Aku capai tangannya yang berselirat dengan pelbagai wayar yang aku pun tak tahu. Sejuk tapi betapa lembutnya tangannya. Pertama kali aku menyentuhnya.
Aku bisikkan ketelinganya, “Sayang..saya datang… Cepatlah sedar. Saya rindukan awak. Saya banyak bersalah pada awak. Saya minta maaf,” pertama kali aku minta maaf darinya. Tiba-tiba denyutan nadinya jadi tidak menentu. Aku panic.
“Hei, apa yang kau dah buat pada dia? Tak cukup kau sakiti kawan aku?” jerkahan kawannya mengejutkan aku. Doktor dan beberapa jururawat bergegas masuk dan aku diminta keluar.
Setiap hari aku berdoa supaya dia cepat sembuh, cepat sedar. Aku gusar sekiranya Allah mengambil nyawanya. Bukan aku tidak redha dengan ketentuan, aku sedar aku masih perlukan dia. Aku sayangkan dia. Genap dua minggu, aku mendapat berita dia sudah sedar. Aku bersyukur. Inilah hadiah hari lahir yang paling bermakna untuk aku. Dia juga sudah dipindahkan ke wad biasa. Aku mahu melawat dia. Aku rindu senyuman dia.
Aku mendapat panggilan telefon yang meminta aku mengambil tempahan. Namun kerana terlalu gelojoh, aku terlanggar botol kaca bentuk hati pemberian dia. Ah, semuanya akan aku uruskan nanti. Aku biarkan serpihan kaca bertaburan di lantai.
Tak sangka dia menempah kek khas untuk aku. Dia atas kek itu tertera bahagian belakang jersi pasukan bola sepak kegemaranku, Arsenal berserta namaku dan nombor kegemaranku. Aku senyum sendiri. Bahagianya aku.
“Abang bertuah. Girlfriend abang cakap dia tak tahu apa-apa fasal bola. Dia cuma tahu pasukan apa yang abang minat dan nombor yang abang suka. Sebab tu dia tempah kek ni khas untuk abang dan minta abang ambil sebab dia nak buat surprise. Dia cakap
dia nak makan kek ni dengan abang. Kakak tu cantik, baik pulak tu. Abang kirim salam pada akak ya? Abang jaga akak tu elok-elok,” ramah gadis yang bekerja sebagai juruwang di kedai itu memberitahuku. Aku senyum sepanjang jalan ke hospital.
Sampai di hospital aku lihat dia sedang duduk di atas katil. Tiada sesiapa bersamanya. Dia sekadar termenung. Aku senyum padanya. Dia seakan terkejut melihat aku datang. Aku terfikir juga, boleh ke orang sakit makan kek? Tapi kan dia nak makan kek ni dengan aku.
“Sayang.. terima kasih kek ni. Saya happy sangat awak dah sedar. Adik cashier kedai tu kirim salam pada awak. Dia cakap awak nak makan kek ni dengan saya. Saya suapkan ya?” aku suakan sudu pada dia. Tapi sesuatu yang aku tak pernah duga, dia tepis tangan aku sampai sudu terpelanting ke lantai. Dia tak pernah kasar dengan aku. Dia selalu melayan aku dengan lembut. Aku pernah cuba pegang tangan dia pun dia tolak dengan baik. Mungkin dia terlalu terluka dengan aku.
“Baliklah. Saya makin sakit tengok awak. Bawak balik kek tu sekali. Saya tak nak tengok apa-apa berkaitan awak lagi,” pantas dia menarik selimut menutup muka. Aku terkedu sendiri. Dia tak mahu pandang aku lagi. Hati dia dah tertutup untuk aku. Dia tak pernah macam ni. “Baliklah. Saya makin sakit tengok awak. Bawak balik kek tu sekali. Saya tak nak tengok apa-apa berkaitan awak lagi,” pantas dia menarik selimut menutup muka. Aku terkedu sendiri. Dia tak mahu pandang aku lagi. Hati dia dah tertutup untuk aku. Dia tak pernah macam ni.
Selang beberapa hari, aku datang lagi tapi katil dia sudah kosong. Aku risau jika apa-apa yang buruk berlaku padanya. Dari jururawat aku tahu dia sudah dibenarkan pulang kerana keadaanya sudah stabil. Tapi yang mebuatkan jantung aku hampir gugur bila jururawat itu memberitahu dia masih menjalani rawatan susulan dan terapi kerana dia lumpuh. Dia lumpuh kerana aku!
Itu semua tiga tahun yang lalu. Sejak kejadian tu aku tak pernah jumpa dia lagi. Tahu apa-apa khabar berita pun tidak kerana aku memang tak pernah nak berbaik dengan kawan-kawannya. Walaupun sudah tiga tahun tapi aku masih merinduinya. Aku tak jumpa wanita yang mampu menyayangi aku lebih dari dia. Ah, panjangnya menung aku sampai nasi di hadapan mata sudah hampir dingin.
Baru aku hendak menyuap makanan ke dalam mulut, mataku terpaku pada satu wajah yang duduk selang beberapa meja dari aku. Dia? Aku pasti tu dia. Senyum dia masih sama. Tapi keadaan tidak lagi serupa. Dia sedang makan bersama lelaki lain.
Sesekali aku lihat dia mengusap perutnya. Dia mengandung. Maknanya dia sudah kahwin. Dan aku lihat lelaki yang juga makan di sebelahnya mengusap-usap tangan dia. Pasti itu suaminya. Dan aku sedar aku tak setanding suaminya sebab lelaki itu kelihatan lebih serba-serbi dari aku. Air mataku rasa ingin mengalir. Senyuman mahal milik dia yang dulu cuma untuk aku kini khas buat lelaki lain.
Suaminya lelaki bertuah. Itu aku tak nafikan. Cuma suaminya yang dapat menyentuhnya. Cuma suaminya yang dapat melihat apa yang terlindung. Dan aku sangat pasti, cuma suaminya yang mendapat takhta paling agung dalam hatinya yang suci.
Dia seperti botol kaca berbentuk hati yang pernah diberikan padaku dulu. Botol itu sudah pecah, namun aku sudah ganti dengan yang baru. Yang sama tapi tak serupa. Botol yang lama dipilih oleh dia dan yang baru dipilih oleh aku. Walapun aku masih menyimpan serpihan kaca botol itu, bentuknya tak lagi sama macam dulu. Dan sangat mustahil untuk kembali seperti dulu.
Pesanan buat semua lelaki, hargailah wanita yang menyayangi kamu. Jangan jadi macam aku. Matanya sangat cantik tapi aku selalu biarkan dia mengalirkan air mata dengan perbuatanku. Hidungnya yang kecil dan comel selalu aku sesakkan dengan asap rokokku walaupun aku tahu dia tak suka dan asap rokok boleh buat dia sakit kepala. Bibirnya sangat indah tapi aku selalu biarkan bibir itu tersenyum paksa kerana mangalah dengan setiap kemahuanku. Telinganya aku tak pernah nampak, terlindung, tapi telinga itu sering aku biarkan menerima segala marahku. Hatinya sangat lembut, dan aku selalu toreh dengan belati tajam dan aku biarkan dia merawat sendiri luka itu. Akhirnya, aku hanyalah lelaki ego yang tak memiliki apa-apa kerana dia sudah dimiliki orang lain.


potpetpotpet miera aznin
messyfreak

Saturday, October 9, 2010

stronger!



stronger? hurmm...
y am i talking about being stronger so suddenly?
i have a very bad n tough tyme lately..
there was 1 day that i fall down and down
n i felt like i never can wake ups again
it hurts so bad it bleeds so fast
until i cant breathe n tears start to fall down
to show how much pain i was feeling that tyme
again i wonder n wonder..
why is it that everytyme i do something good
for others n oll that i get back is SHIT?
y people didnt appreciated what i've done for them?
but then day by day pass by...
i regain my strength one by one
try to move on with a brokenhearted everytyme
i saw their faces..
their fake faces...
dun like it fucking much but yet i dun hate it
because 2 me they still my friends..
my heart keep saying to me
get up! get up u lazy ass!
y must u let this stupid things destroying u?
u have to be strong! u r strong!
dont let anything that they do let ur guard down
u must move forward , look ahead...
dun look back anymore
what ever they do let GOD decides what will
happen next for them
n you keep on be patient
move on....
u know u cn...
beat them..
beat the fakers miera!
U CAN! N U WILL!
ignore them keep on smiling
keep on the good spirit!
learn from the past not let the past conquer u..
fighting!....
u can do it nur amirah aznin!!


to mucuk : thankz a lot syng cz calm me down that nyte n be by my syde no matter what..thankz a lot i dont know how to repay you..GOD bless you...i love you more n more....i mish you 2..mish you a lot..remember our promise k? work hard for it....we can do it syng...baby love biee ♥ ♥
Onion Icon


to my babes : thankz a lot fana n fra...cause u guys concern about me n try to calm n helping me..i appreciated it a lot more than words could say...i thankz GOD everyday cause giving me you guys to be my babes!...thankz again! i love you guys...! ♥ ♥
Onion Icon



potpetpotpet miera aznin
messyfreak

Thursday, October 7, 2010

roller coaster



lyfe...
mmg cm roller coaster...
kejap atas kejap bawah
kdg2 t'balik...
kite baru nk epie
sedih pon dtg senyap2
and the best part is
sedih klu dtg muzty lme compare ngan epie...
jrg sgt2 epie tuh stay lame...
ape pon yg jdy sume ney ketentuan-Nya
kite sebagai umat-Nya kne b'sabar dan redha
anggap pe yg terjadi neyh satu ujian dari-Nya tok
kite makin gagah teruskn hari esok...

sekian...



potpetpotpet miera aznin
messyfreak